«گروه های مخالف رژیم نفرین شده اند و نمی توانند دور هم جمع شوند».
مرصاد به نقل از کیهان: سایت ضدانقلابی «بامداد خبر» با طرح موضوع فوق به مرور كارنامه برخی فعالان اپوزیسیون پرداخته و هر كدام آنها را مسئله دار توصیف كرد. به نوشته این پایگاه اینترنتی «شهریار آهی سلطنت طلب كه زمانی آموزگار رضا پهلوی بوده و حالا جایگاه خود به عنوان مشاور رضا پهلوی را از دست داده، زمانی می كوشید اپوزیسیون را زیر یك سقف آورد. او جایگاه خود را از دست داد و اكنون می كوشد بخشی از نیروهای جمهوری خواه و قومی و اصلاح طلب را گردهم آورد اما تلاش او در استكهلم شكست خورد. او متهم به همكاری با سازمان سیا شده است».
بامداد خبر در ادامه درباره اردشیر امیرارجمند می نویسد: سخنگوی شورای هماهنگی سبز هر چه بیشتر گذشت، كمتر توانست به عنوان سخنگوی سبزها جلوه كند. او كه متن سخنانش در دیدار با مقامات كنسول گری آمریكا در استانبول توسط ویكی لیكس افشا شد نتوانسته است نیروهای فراوانی را زیر چتر شورای هماهنگی اش گرد آورد و این نتوانستن از مدتی به بعد بیشتر صورت نخواستن به خود گرفته است. به نظر می رسد اردشیر امیرارجمند كه سخنگوی شورایی است كه كسی اعضایش را نمی شناسد نه تنها تمایلی به ایفای نقش در راستای اتحاد مخالفین ندارد بلكه خود و شورایش یكی از موانع اصلی این اتحاد نیز هستند. او كه دولت فرانسه سخت در حفظ جان او می كوشد مدتی است كه چندان در عرصه عمومی و رسانه ها ظاهر نمی شود، طرفه آنكه از سویی مورد هجوم اصلاح طلبان قرارگرفته است؛ صادق خرازی سفیر سابق ایران در فرانسه اخیرا بدون نام بردن، به سختی امیر ارجمند را نواخت و تا جایی پیش رفت كه تلویحا او را در خدمت دستگاه های جاسوسی بیگانه خواند، و از سوی دیگر در حلقه درونی خود نیز دچار مشكل است. برخی شایعات از اختلافات عمیق میان حمزه غالبی، امیرارجمند و رجب علی مزروعی حكایت دارند.
بامداد خبر با برشمردن برخی افراد مشابه (رضا پهلوی، محسن سازگارا، حسن شریعتمداری و....) نتیجه گرفت كه هر كدام از این افراد نقطه ضعف ها و مسائل خود را دارند و بنابراین اپوزیسیون نفرین شده است.
به دنبال سلسله مقالات
عباس عبدی در اعتراض به جنبش سبز و عواقب منفی آن برای اصلاح طلبان، گویانیوز واكنش
نشان داد.
مرصاد به نقل از کیهان: گویانیوز در مطلبی كه از سوی یك عضو فراری
حلقه كیان (مجید محمدی) نوشته شده، احزاب اصلاح طلب را احزاب فولكس واگنی توصیف كرد
و نوشت: سبزها همه انتقادات عباس عبدی را وجوه مثبت خود می دانند و می خواهند بحران
های سیاسی در جمهوری اسلامی افزایش یابد و حكومت فرو بریزد.
همكار روزمزد
رادیو فردا (ارگان سازمان سیا) تصریح می كند: آقای عبدی كه روزی از دیوار سفارت
آمریكا بالا رفت، حالا شده است طرفدار افزایش توانمندی و اعتبار و مشروعیت حكومت،
كه خود در زاده شدن آن نقش داشته است... او مجبور به خانه نشینی شده و غم دوره ای
را می خورد كه از اعضای سردبیری روزنامه سلام بود و تصمیم می گرفت چه كسی بنویسد و
چه كسی ننویسد، كدام جمله چاپ شود یا نشود. اگر همه فراموش كرده باشند هم نسلان
عباس آقا فراموش نكرده اند كه وی روزی معاون دادستان كل كشور بوده است، در دوره ای
كه مخالفان را در زندان به صلابه می كشیدند.
گویانیوز بدون اشاره به وضعیت فرو
ریخته و شكست خورده فتنه گران و ظاهرا برای دلگرمی چند ورشكسته فراری و پناهنده می
نویسد؛ بزرگترین موفقیت(!!) جنبش سبز در بحران سازی برای جمهوری اسلامی است و اینكه
باعث شدند بخشی از وفاداران به حاكمیت اخراج شوند.
یادآور می شود عبدی پس از
حضور خاتمی در انتخابات مجلس، از این كار دفاع كرده و طی چندین مقاله، آشوب طلبی
ناكام فتنه گران را كه منجر به انزوای بیشتر افراطیون و زیر سؤال رفتن ادعای اصلاح
طلبی شده بود، محكوم كرد.
نوشته گویانیوز، به قلم یك عضو سابق حلقه كیان ضمن
اینكه از ماهیت كاریكاتوری فتنه آمریكایی اسرائیلی 88 خبر می دهد، بار دیگر به
ماهیت برانداز فتنه سبز تاكید می ورزد و روشن می سازد كه بقایای این جریان باید به
چشم مهره سرویس های بیگانه نگریسته و در قرنطینه و انزوا باشند.
«كاری كه بعضی اصلاح طلبان به واسطه شركت در انتخابات مجلس با جنبش سبز و اپوزیسیون كردند، شاخی است كه نمایان شده و مخالفان را دوشقه كرده است.»
مرصاد به نقل از کیهان: شبكه صهیونیستی بالاترین با انتشار این تحلیل نوشت: اقدام خاتمی در رای دادن و شركت در انتخابات، مخالفان را شقه شقه كرد و شاید كاری در جهت كوتاه كردن نفوذ اپوزیسیون خارجی بود. اصلاح طلبان لابد فرض كرده اند كه اپوزیسیون خارجی با قطع امید از حمایت كشورهای غربی به لاك سی ساله خود بازمی گردد. با این اوصاف انتخابات ریاست جمهوری آینده، مسلخ جنبش سبز است.
این پایگاه اینترنتی همچنین معتقد است: شاخی كه با رای دادن برخی اصلاح طلبان در انتخابات مجلس نمایان شد، برخلاف بیانیه و سخنان بعدی خاتمی بود. آن اقدام برجسته تر از آن است كه بشود آن را با زیورآلات مصلحت كشور و مردم پوشاند. آقای خاتمی در شرایط نافرمانی مخالفان و در آخرین لحظه، كشتی نجاتی برای خود و گروهی از اصلاح طلبان ساخت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، «مارتین کوبلر» روز گذشته در گفتگو با مجله «فارین پالیسی» سخت ترین بخش در فرآیند اخراج منافقین از عراق را پیدا کردن منزلی برای آنان پس از خروج آنان از این کشور دانست.
وی همچنین در پیامی به حامیان این فرقه تروریستی ابراز داشت: انرژی خود را صرف حمله به سازمان ملل نکنید و در عوض تلاش کنید دولت های خود را متقاعد کنید تا اعضای این گروه تروریستی را در کشورتان بپذیرند.
نماینده ویژه سازمان ملل در عراق افزود: این فرآیند تنها زمانی با موفقیت انجام می شود که کشورهایی پیدا شوند و تمام این ۳۲۰۰ نفر را در درون مرزهای خود بپذیرند.
وی با اشاره به کنفرانس ۲۷ مارس در ژنو که درباره اسکان منافقین برگزار شده بود، خاطر نشان کرد: در این کنفرانس به هیچگونه جواب قاطعی نرسیدیم.
کوبلر بار دیگر ادعاهای منافقین و حامیان آمریکایی شان را مبنی بر شرایط غیر انسانی در لیبرتی مردود دانست و یادآور شد: پایگاه لیبرتی مکانی است که ۵۵۰۰ سرباز آمریکایی سالها در آن زندگی می کردند؛ جایی که برای ۵۵۰۰ تن مناسب بوده برای ۳۲۰۰ تن از ساکنین اشرف هم مناسب است.
وی همچنین با اشاره به عدم همکاری و ایجاد مشکلات از سوی منافقین گفت: در چند هفته اخیر آنها آرام تر شده اند و کمتر اعتراض می کنند.
وی ضمن اشاره به اظهارات منافقین که لیبرتی را حتی بدتر از اردوگاه نازی ها می نامند، افزود: من خود آلمانی هستم و قیاس اوضاع و شرایط ساکنین کمپ اشرف با اردوگاه های شکنجه و کشتار یهودیان اروپایی در طی دیکتاتوری نازی ها، نه تنها به لحاظ تاریخی کاملا مضحک است، بلکه توهین به قربانیان آن جنایت ها است.
نویسنده مجله فارین پالیسی معتقد است دشواری رسیدگی به پرونده منافقین از آنجا نشات می گیرد که اعضای این گروهک سالها از جهان بیرون جدا بوده اند و اطلاعات زیادی راجع به گذشته آنها در دست نیست و لذا مشخص نمی شود آیا این افراد برای پناهندگی مناسب هستند یا خیر.
برخی گزارشها حاکی از آن است که مجاهدین خلق(منافقین) هنوز هم به اقدامات تروریستی در ایران و به دستور اسرائیل مشغول هستند.
بر پایه این گزارش، یکی از کاربران بالاترین در پست خود نوشت: «چندی است عکسی از میرحسین موسوی منتشر شده است که وی را در جایی که گفته می شود ویلایی در شمال کشور است نشان می دهد. گفته می شود وی درجریان دیدار نوروزی با فرزندانش به روستایی در شمال کشور رفته است. این اصلا چیز بدی نیست ولی نکته عجیب این است که طرفداران آقای موسوی اصرار دارند که وی همچنان درحبس خانگی بوده است و حتی لینک هایی که تحت این عنوان به بالاترین فرستاده شده اند، تحت عنوان "خبر غیرواقعی" [!] حذف گردیده اند. به راستی چرا طرفداران موسوی از انتشار عکس وی در ویلای شمال هراس دارند؟ آیا فکر می کنند اگر موسوی به شمال کشور رفته، مرتکب گناهی شده است یا خدای ناکرده تقدسش مخدوش گشته است؟»
به نظر می رسد کار سانسورچی های فتنه به حذف تصاویر سران جریان سبز رسیده است. 314/5
نظرات شما عزیزان: